Koska olen niinq niin ihqjee kawaii Japani fani niin päätin niiq hakee vaihtarix ja sit mä niiq pääsin!!!111omglol

Eli asiaan.

Ageha on japanin jaloa kieltä ja tarkoittaapi ritariperhosia. Jostain syystä tykästyin kyseiseen nimeen (Twilight Princessin Agitha on suloinen <3). Sitä paitsi ritariperhoset on nättejä. (Kyllä, sorruin heti alkuun selittämään blogin osoitetta.)

Hain vaihto-oppilaaksi Japaniin ASSE:n kautta vuoden 2008 alussa. Tarkoitus oli olla vuoden 2009 kevätkaudella lukukaudeksi, mutta paikat olivatkin täytettyjä. (What's up with you people? Haluatteko sinne oikeasti? :'D) No, sain paikan elokuun lähtöön vuodeksi ja monien kommelluksien jälkeen nyt kyseessä onkin puoli vuotta Japanissa elokuun 2009 lähdöllä. En tiedä olenko tästä iloinen, vain en (vielä voi vaihtaa vuodeksi), mutta näillä näkymin olisin 2010 tammikuussa Suomeen palaamassa. (18 yearz old, baby!)

Olen kärsimätön ja tein tämän blogin reilu puoli vuotta ennen lähtöä. Mutta mikäs tässä, voipa sitten, vaikka kirjoitella, kun isäntä perheen saan ja kaiken maailman muita välitietoja.  Enhän tässä  vielä mitään, isäntäperheestä  lähtöpäivään, vielä tiedä.

Viisaita ajatuksia Japanin seikkailustani tänne tulee, jos on tullakseen.